Vilve Vene kogemuslugu: Kuidas luua ja juhtida meeskonda, kes ehitab maailma parima panga?

Loading töötoad

–>> Registreeru SIIN

Vilve Vene on juhtinud enda asutatud IT-firmasid 25 aastat. Nüüd jagab ta kogemuslugu oma teekonnast juhina ja ettevõtjana, kus tutvustab põhimõtteid, mida on kasutanud oma meeskondade loomisel ja juhtimisel nii Hansapangas, Icefire’s kui TUUMAS

Kasvamaks Baltimaade suurimaks pangaks, toetus Hansapanga edulugu kolmele sambale:

  • meeletu ambitsioon ehitada tehnoloogiliselt kaasaaegseim ja parima teenindusega pank maailmas
  • õigete inimeste kaasamine õigetesse rollidesse
  • täielik usaldus oma inimeste suhtes, andes neile võimaluse julgelt testida kõige meeletumaid ideid, saavutamaks parim ja selgelt eristuv tulemus

Vilve Vene: “Start with the business objectives, select the right module(s) to support your goals, and watch your business grow!” 

Kogemuslooo eesmärgiks on tutvustada juhtidele Vilve poolt kasutatavat terviklikku ja läbipaistvat juhtimismetoodikat, mille tulemusena saavutavad ettevõtted oma eesmärgid keskmisest kordades kiiremini.

Vilvet küsitleb ettevõtete arengu kiirendajana hinnatud Andres Haavel.

Kogemusloo ülekanne on TASUTA, kuid vajalik on eelnev registreerumine.

–>> Registreeru SIIN


Esinejast:

Vilve Vene

Juba üle 25 aasta on tema missiooniks olnud tuua tehnoloogia rahandusmaailma. Alates tema tööst Hansapangaga, mis on oma aja digitaalselt arenenumate pankade ja ühtlasi ka Eesti esimene kommertspank, kuni ettevõtte Icefire loomiseni, mis on edukalt ümber kujundanud enam kui 15 panka ja finantsasutust ning vastutab panga infrastruktuuri eest.
Vilve müüs oma esimese ettevõtte, 2002. aastal loodud Icefire’i 2021. aastal Euroopa kõige väärtuslikumale start-up’ile Checkout.com.

2019. aastal asutas ta oma kolleegidega pangandus- ja tehnoloogiasektori ühistest kogemustest ajendatuna ettevõtte TUUM, järgmise põlvkonna pangandusplatvormi, mille eesmärk on võimaldada igal ettevõttel mõne nädalaga uusi finantstooteid välja töötada ja turule tuua.

Tuum on välkkiirelt kasvanud, tegutsedes Tallinnas, Berliinis, Malagas ja Londonis. Vilve nägemuses töötab Tuumas kolme aasta pärast 500 inimest ja on üks TOP 3 hulka kuuluvast valikust pankade ja finantstehnoloogia ettevõtete jaoks maailmas.

Hoiame kogemusloo hästi praktilise, seega pane pliiats ja märkmik käepärast, sest Vilvel on kogunenud 25 aasta jooksul rohkelt häid soovitusi.

Kogemusloo lõpus vastab Vilve ka vaatajate küsimustele.

Osalemiseks on vajalik eelregistreerumine. Selleks täida palun juuresolev vorm

Go to Top