Fookus – kuidas saavutada kaasatus ja pühendumus

Loading töötoad

Interaktiivses töötoas on sul võimalk kogeda tõhusat meetodit ja töövahendeid, kuidas efektiivselt ning meeskonda kaasates kokkuleppida kvartali arengumuutus – Fookus. Olulisem läbimurre, tagamaks organisatsiooni jätkusuutlik areng.

Registreeru

Uus kvartal on algamas. Turueelise säilitamiseks on vaja süsteemselt ning järjepidevalt luua uut võimekust, konkurentidest eristumuseks ja nende edestamiseks. Uue release väljalaskmisega hilinemisel või ebaõnnestumisel, kaotab teenus asjaosaliste silmis kiiresti atraktiivsuse ning see ei pruugi enam ühilduda ümbritseva ökosüsteemiga. Organisatsioon on juhi toode.

Fookuse seadmine ning kogu organisatsiooni joondamine selle elluviimisele nõuab meeskonnalt kuni 2% kvartali tööajast. Vales suunas või sihitult liikumise mõju ja kulu on kordades suurem.

Õnn seisneb probleemide lahendamisest. Märksõnaks on siin ’lahendamine’.Kui väldite oma probleeme või tunnete, et teil pole probleeme, siis teete ennast õnnetuks.
Kui tunnete, et teil on probleeme, mida te ei suuda lahendada, muutute õnnetuks. Salajane õnnevalem seisneb probleemide lahendamises, mitte nende eiramises. Mark Manson

 

Go to Top