Kogemuslugu – mis on Radical Candor ja kuidas seda kasutada, Piret Potisepp Eesti Kaubandustööstuskoda

Loading töötoad

Radical Candor: Be a Kickass Boss Without Losing Your Humanity

Radical Candor- mis see on ja kuidas juhtimistööriistana kasutada?

Palju enne kui K.Scotti raamat ‘’Radical Candor’’ hakkas maailmas laineid lööma, on Piret seda igapäevases juhtimises tööriistana kasutanud. Ilma teadmiseta, et sel on konkreetne nimetus. Küll aga aitas raamatu lugemine veelgi teadlikumalt edasiviivat tagasidet anda oma meeskonna töötajatele. Kui Sind huvitab, missuguseid raskusi ning olulisi punkte on ta sel teekonnal pidanud seljatama, tule ja saa osa hommikuseminarist.

Piret Potisepp, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Piret Potisepp töötab hetkel Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste osakonna juhina. Tal on laialdased rahvusvahelised kogemused kolmest maailma regioonist (Euroopa, Aasia, Lõuna-Ameerika). Eelnevalt on ta töötanud Eesti Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis ning mitmetel ametikohtadel era- ja kolmandas sektoris. Ta on töötanud kaks aastat Lõuna-Ameerikas, aasta Hiinas ning pool aastat Brüsselis. Igal töökohal on tema jaoks oluline olnud ka talentide kaasamine ja nende juhtimine. Kirg leadership teemade osa tuli varakult- ülikoolis liitudes AIESECiga.

Vabal ajal viib Piret läbi disainituure Tallinnas ning panustab sellesse, et Eesti disain saaks maailmas sama kuulsaks kui Eesti e-riik.

Go to Top